Multilizer PDF Kääntäjä Standard

View Deal

Multilizer PDF Kääntäjä on helppo työkalu kaikille. Se kääntää tiedostoja automaattisesti ja tuottaa korkealaatuisia dokumentteja, joista löytyy sekä käännetty teksti että kaikki visuaaliset elementit (kuten kuvat ja taulukot) alkuperäisillä paikoillaan. Tämä PDF Kääntäjä on suunniteltu kaikille, jotka haluavat saada helppolukuisia dokumentteja useilla kielillä nopeasti ja vaivattomasti - joko omaan käyttöön tai muille.

Voit kääntää Multilizer PDF Kääntäjä Standard:lla jopa 400 sivua tekstiä sekä lisäksi tallentaa käännökset PDF, JPEG, TIFF, Excel, Word ja OpenOffice muotoihin. Automaattista käännöstä voi muokata helposti esimerkiksi Excel:llä tai Word:llä kunhan sen tallentaa ensin sopivaan tiedostomuotoon. Mikäli käännät paljon, voit ostaa helposti lisää käännösmäärää ja jatkaa dokumenttien kääntämistä.

Tarkemmat kuvaukset tuotteesta löydät nettisivuiltamme.

image_pdf
Never Expires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

7 + 1 =


Related Listing