Kaspersky Password Manager

View Deal

Kaspersky Password Manager memorează numele de utilizator şi parolele asociate, astfel încât poţi dispune în acelaşi timp de mai multe parole diferite şi puternice, fără a fi necesară memorarea fiecăreia dintre ele:

  • Organizare şi stocare a tuturor parolelor într-o locaţie sigură
  • Înregistrare pe site-uri şi aplicaţii printr-un singur click
  • Acces şi securizare a tuturor parolelor prin intermediul unei parole unice
  • Stocare a parolelor într-o bază de date criptată de pe PC
  • Creare automată a unor parole puternice, unice
  • Posibilitate de a stoca o versiune portabilă a produsului pe o unitate flash
  • Completare automată a formularelor de înregistrare online
  • Compatibilitate totală cu noul sistem de operare Microsoft, Windows 7
     
Înregistrare rapidă printr-un singur click

Kaspersky Password Manager memorează numele de utilizator şi parolele asociate, furnizând automat datele de înregistrare, în momentul revenirii pe un site. Kaspersky Password Manager este compatibil, de asemenea, cu programele care solicită autentificare.

Stocare sigură a tuturor parolelor şi a informaţiilor personale

Kaspersky Password Manager stochează parolele şi datele personale într-o bază de date dedicată, criptată, de pe PC. Parolele stocate poti fi accesate numai prin intermediul unei parole unice sau printr-o altă metodă de autentificare definită de către utilizator. Această caracteristică garantează siguranţa parolelor şi previne furtul acestora de către infractori.

Alegere a metodelor de autentificare

Kaspersky Password Manager te ajută să controlezi accesul la baza de date care conţine parolele prin intermediul unei parole unice sau utilizând un dispozitiv USB sau Bluetooth. Poate fi folosit chiar şi de pe telefonul mobil: parolele pot fi configurate astfel încât pot fi disponibile atunci când telefonul mobil este conectat la PC prin Bluetooth. Dacă închizi calculatorul şi deconectezi telefonul, baza de date se va bloca automat.

Generare de parole puternice

Siguranţa datelor tale este direct legată de complexitatea parolelor. Utilizatorii au adesea parole identice sau similare pentru conturi multiple, ceea ce înseamnă că, prin spargerea unei singure parole, un infractor cibernetic poate cu uşurinţă să acceseze mai multe conturi. Generatorul de parole integrat în Kaspersky Password Manager poate crea parole puternice care sunt extrem de dificil de spart.

Versiune portabilă prin intermediul unei unităţi flash

Versiunea portabilă Kaspersky Password Manager furnizează accesul la parole în timpul activităţii pe orice computer, fără a fi necesară nicio instalare. Versiunea portabilă poate fi lansată de pe diferite dispozitive mobile, inclusiv de pe unităţi flash. Dacă dispozitivul este ulterior înlăturat, Kaspersky Password Manager blochează automat baza de date a parolelor şi elimină orice urmă a parolei utilizată în computerul gazdă.

Completare automată a formularelor foarte lungi

Formularele de pe site-uri solicită adesea introducerea informaţiilor personale precum numele complet, data naşterii, sexul, adresa de e-mail, numărul de telefon, ţara de origine etc. Kaspersky Password Manager poate să completeze automat astfel de formulare, folosind informaţia furnizată în prealabil. Numeroase cartele ID pot fi utilizate pentru a stoca separat informaţii personale sau de afaceri.

Conturi multiple pentru un singur serviciu web

Uneori, mai multe parole trebuie stocate pentru acelaşi site. De exemplu, poţi avea mai multe căsuţe de e-mail, fiecare cu un alt scop, dar înregistrate la acelaşi client de e-mail. Kaspersky Password Manager poate stoca mai multe nume de utilizatori pentru un singur furnizor şi poate verifica pe care vrei să îl foloseşti pentru a te înregistra.

Creare automată a copiei de rezervă pentru baza de date

Kaspersky Password Manager creează automat o copie de rezervă a bazei de date care conţine parolele, de fiecare dată când aceasta este modificată. Parolele pot fi recuperate cu uşurinţă dacă baza de date curentă este alterată sau dacă doreşti să te întorci la o versiune anterioară.

Protecţie eficientă împotriva înregistratoarelor de taste

Un înregistrator de taste este un program periculos care urmăreşte tastările de pe calculatorul victimei, pentru a fura datele personale ale utilizatorului, precum parolele. Kaspersky Password Manager introduce parolele fără a utiliza efectiv tastatura, protejând astfel eficient datele personale împotriva înregistratoarelor de taste.

Protecţie împotriva atacurilor de tip phishing

Phishing-ul este o activitate ostilă prin intermediul căreia un infractor cibernetic invită utilizatorul să viziteze un site, pentru a-l determina pe acesta să îşi divulge ulterior informaţiile personale. Kaspersky Password Manager descoperă atacurile de tip phishing, asigurându-se de autenticitatea unui URL înainte de înregistrarea pe un site.

 

image_pdf
Never Expires

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

8 + 9 =


Related Listing